Ledbisk sex ekstra bladet annoncer

ledbisk sex ekstra bladet annoncer

Flere kilder som B. Det er ikke første gang Ekstra Bladet står for skud for deres utraditionelle annonceindtægter. Udover kritik fra adskillige organisationer, har fagbladet 3F i undersøgt bladets prostitutionsannoncer. Der viste det sig, at det var ganske nemt at indrykke en annonce for en mindreårig pige.

Det førte til kritik af Ekstra Bladets annoncepraksis. Det er kun personer over 21 år, der må annoncere i avisen. I valgte Den Blå Avis, efter kort tid i branchen, at trække sig fra den del af annoncemarkedet. Det skete i forlængelse af Tønder-sagen, hvorefter ledelsen fra Den Blå Avis mente, at det ikke var forsvarligt med sexannoncer, hvor annoncørens alder og baggrund var ukendt for bladet.

Den Blå Avis sagde dermed farvel til en annonceindtægt på Eksklusivt nyt fra den danske lejr, daglig quiz og snigpremiere på dagens VM-klumme. Få kulturen i din indbakke. Danmarks bedste kulturredaktion samler ugens vigtigste historier for dig der elsker bøger, musik, film og kunst. Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet Politiken Kultur. Der gik noget galt.

Luk beskedvindue Nyhedsbrevet Få kulturen i din indbakke er kun for abonnenter! Første måned 1 kr. Luk beskedvindue Du er allerede tilmeldt nyhedsbrevet Få kulturen i din indbakke Men vi har en hel række andre nyhedsbreve, som måske kunne interessere dig. T og Ekstra Bladet i sex-slagsmål B. Ekstra Bladets chef frikender dog sit blad. Medier Ekstra Bladets kamphund takker af.

Ekstra Bladets flab takker af torsdag VM-nyhedsbrevet starter på torsdag Eksklusivt nyt fra den danske lejr, daglig quiz og snigpremiere på dagens VM-klumme Tilmeld dig her. Læs mere Mest læste. Debat Hvorfor voldtog Tom sin kæreste? Miljøvenlig solcelledrevet belysning til terrassen. Læs vores 30 forskellige guider til byer i hele verden. Hæderkronet britisk bilproducent vil bygge populær SUV i Slovakiet. Dansk landstræner kan blive smidt ud af Champions League.

Nu er Nautilus flyttet Politik 1 time siden Friture og Haagendazs: Her er Trump og Kims særlige menu Biler 43 min. Sådan gik det deltagerne fra MTV's første reality-hit Politik 21 min. Menu Nyheder Sport flash! Skriv læserbrev flere. Følsomme Martine brokkede sig over naboens græsslåmaskine: Helle, 49 år og ordblind: Det gør ondt når lærerne griner af mig.

Der er noget der er mærkeligt. Lukker 7 moskeer og udviser en lang række imamer. Udskældt skrothandler får kontrol-besøg: Der skal se 'sømmeligt ud'. Henning fik 12 år gammel whisky i gave af sin søn: Derfor blev han vred. Norge indfører burka og niqab-forbud i skoler - og på integrationskurser. Kommunens uværdige besked til kørestols-Erik: Kunden bad om 'happy end': Så ringede massage-damen til hans kone. Folk i klassen brokker sig hvis de ikke får Nyvasket bil er totalt snavset og kommunen vil ikke hjælpe.

Her får pensionister 7 dage gammel karbonade: Sikker på den er god nok. Så må du forlade landet lille ven: Ikke meget støtte til Ayesha med niqab. Ældre jyde har ikke kr i mønter: Overvejer afbud til konfirmation i Brønshøj. Teddy slugte Københavnsk hundehaders pølse og døde. Lærer synes det er synd: Igen i år har jeg måtte sende fastende elever hjem.

Mest læste i nationen! Stirrende mænd invaderede damernes omklædning: Ubehageligt, men de måtte godt.

Ældre frække damer shemale odense

Tegneserie porno ungfisse

I valgte Den Blå Avis, efter kort tid i branchen, at trække sig fra den del af annoncemarkedet. Tabte 40 kilo på syv måneder: Mest læste i nationen! Lukker 7 moskeer og udviser en lang række imamer. Nu er Nautilus flyttet Politik 1 time siden Friture og Haagendazs: Fra Tilpasning af video-og fuldskærmstilstand er kun tilladt for premium-medlemmer. Ekstra Bladets chef frikender dog sit blad.

GRATIS SEX MED GAMLE DAMER EROTISK FILM GRATIS